dimarts, 4 de maig del 2010

UNA TARDA A L'AIRE LLIURE

Després de dinar hem anat a veure el bosc de l'esquirol Oriol, és fantàstic! I tenim tantes ganes d'estrenar els impermeables que ens els hem posat sense que plogui....i si cau alguna gota no ens mullarem . A que estem guapos?!

Si volem voltar pel bosc de l'esquirol Oriol cal que ningú ens vegi, per això ens hem pintat d'animals i ens hem ben camuflat....a que no ens coneiexeu?

També hem fet un taller de plantes aromàtiques, i hem fabricat una bossa d'olors per posar a l'armari...ja podeu anar fent lloc!


13 comentaris:

  1. Hola a tots!!

    Ja veiem que us ho esteu passant molt bé. Adri, menja molt i disfruta també molt. Molts i molts petons.

    Ah l'Anna et vol dir una cosa: "Adri, compte amb l'Esquirol Oriol. T'enyoro molt petit Gu-gus."

    PAPA MAMA ANNA

    ResponElimina
  2. Ohhhhhhh... quines cares! Esteu tots ben macos! Vigileu que si no heu vist l'esquirol Oriol pel bosc... pot ser a la nit us el trobeu dins del sac!

    ResponElimina
  3. Hola Mariona,

    T'ho estàs passant bé buscant a l'Esquirol Oriol? L'heu trobat? Ja ens ho explicaràs demà.

    En Pol t'ha pintat l'habitació amb l'ajuda de l'avi de color lila i diu que et troba molt a faltar.

    Records i petons dels teus pares,dels teus avis i d'en Pol.

    ResponElimina
  4. Esteu molt bonics així pintats, vigileu que l'esquirol Oriol no us fagi cap trepallaria avui a la nit. Esperem que us ho passeu molt bé. Un aplaudiment per les mestres. Un peto a en Jordi del seu germà en Marc

    ResponElimina
  5. HOLA SOC L'ARNAU EL GERMA D'EN CRISTIAN SANJAUME DIVARTIUSA QUE DEMA TORNEU



    MOLTS PETONS DE L'ARNAU LA MAMI I EL PAPI

    ResponElimina
  6. Hola a tots i a totes! Espero que us ho passeu molt bé i que trobeu l'esquirol Oriol un petonàs molt gran de part d'una mestra que l'any passat va estar entre vosaltres !!!! Un petó Pau peuet!!!

    ResponElimina
  7. Estem molt contents que us ho passeu tan bé.Que guapos que esteu tots!En jordi us envia un petonet i parla de la seva mà:va repetint ma,ma mama!Per cert, no hem pogut fer la festa amb les seves amiguetes del facebook perquè no els deixaven entrar a la disco amb bolquers!
    Un petó molt gran a l' Eudald, a la mama i a la resta de la tropa! esperem haver-vos fet somriure! Fins demà! Jordi i Josep

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies per tot el que feu, i per fer-ho amb tantíssima il.lusió. Moltes gràcies per fer-nos arribar tan aviat aquestes imatges que valen més que mil paraules. Moltes gràcies per TOT estmades mestres que en sabeu molt de fer contents als nens i també als pares i mares. Esperem que passeu BONA NIT!! Un petó

    ResponElimina
  9. Hola a tots! ja hem vist per les fotografies que us ho esteu passant molt be... esteu tots molt guapos.
    Josep Mª diverteixe molt, en LLuis te moltes ganes de veure´t i el papa i la mama i la Julia tambe tenim genes de veuret. molts petonets "gurditu nostre". muaaa!!
    Quines colonies mes xules!! bona niiiit a tots.

    ResponElimina
  10. Hola!!!
    L'Ona, la germaneta de l'AINA LLAMAS, i els seus pares us trobem molt a faltar, sort que amb aquetes fotos veiem com us ho esteu passant de super-divertit!!!...tant a la muntanya, com a la nit ... a la discoteca??.
    Un petonàs ben gran... i que us ho passeu molt BÉ!!!

    ResponElimina
  11. Hola a todos que guapos que estan, no los conociamos tan bien pintados.
    Gracias a las maestras por tan buenas fotos, y por cuidar a nuestros tesoros, miles de besos.
    Emi te queremos mucho y mañana nos contaras que tal les fue con l´esquirol Oriol. Que pasen muy buena noche. Besossssssssssssssss

    ResponElimina
  12. Hola a todos, no se si el comentario anterior les llego asi que ..... estan guapisimos, que tengan una buena noche y nos vemos mañana.
    Emi te queremos mucho y extrañamos un monton , miles de besosssssssssssssss, y gracias a las maestras por todo.

    ResponElimina
  13. HOLA ARNAU ESPERT SÓC LA MAMA ESTIC MOLT CONTENTA QUE US HO PASSEU TANT BÉ, SEGUR QUE AQUESTA BOSSETA D´HERBES AROMATIQUES FARÀ MOLT BONA OLOR. MOLTS RECORDS A LES MESTRES QUE SENSE ELLES AIXÒ NO SERÍA POSSIBLE. MOLTS PETONS I MOLTES ABRAÇADES DE L´ORIOL, EL PAPA I LA MAMA. T´ESTIMEM MOLTISSIM.

    ResponElimina